Vilken kalender vill ni ha?

Titta runt på de olika varianterna och välj ut den kalender ni tycker passar bäst. Tryck på produkten och ni kan läsa lite mer om just den kalender ni valt. Kolla gärna igenom de olika varianterna ni kan välja mellan såsom antal blad och papperstjocklek. Vi har gjort en liten folder vad ni ska tänka på som ni kan läsa här.

Observera att en kalender kan se ut på en massa olika sätt, de vi visar upp är bara en bråkdel av de som vi kan göra men det ska också sägas att de allra flesta köper kalender enligt de mallar som finns nedan.

När ni valt ut kalender och ni vill ha egna bilder så skickar ni bilder till bilder@2-home.se. skicka en o en eller kompremera bilderna till en fil och skicka via www.sprend.se. Skicka med följebrev som beskriver bilderna (om ni vill) och skriv vart/vilken månad bilden tillhör. Vi sammanställer kalendern och skickar över ett förslag som ni ska godkänna innan tryck.

Här ser du förslag från kunder som gjort egna designade kalendrar. Har du en idé så ser vi till att genomföra den så alla blir nöjda.

kalender omslag 10100
Kalender Syrahammar
Kalender Hantverk
Kalender Parkmaskiner

Här kommer tips och idéer hur kalendrar kan se ut!

Tjäna pengar till föreningen genom egna kalendrar!

Ett populärt sätt att tjäna lite extra pengar till klubbkassan är att sälja årskalenderar. Ta fram tolv bilder som presenterar klubben, skriv en liten bildtext. Välj ut viktiga datum som tex A-lagens hemmamatcher.

Skicka informationen till oss så återkommer vi med korrektur som ni får godkänna. Därefter trycker vi kalendern.

Kan ni sälja 500 kalendrar i klubben för 50kr/st? Isåfall har ni tjänat ca 8.500kr!

Kalender Syrahammar

En kalender till hyresgäster från bostadsbolag.

Vi har lagt in lite energitexter på varje sida:

    • Varje månad får hyresgästen ett litet spartips.
    • Priset är betalt om bara några få tar tipsen på allvar.

Att ge bort en kalender till hyresgästerna har för många bostadsbolag blivit en uppskattad julklapp . En julklapp som räcker ett helt år och förhoppningsvis väcker hyresgästernas energisparande.

 

Kalender Hantverk

Här kommer lite idéer till Bagerier som vill ge ut en egen Kalender.

    • Ta bilder på olika miljöer. Bilder inifrån bageriet där mjölet ryker.
    • I varje månad brukar vi ha någon tradition som man kan berätta om. Hur traditionen kom till och en härlig bild på bakverket som gör att man inte glömmer, utan kommer tillbaks för att handla. Semlor, Prinsessbakelse, Vörtbröd som några exempel.
    • Sätt ut ett recept på varje månad där ert bröd passar in.
    • Visa upp personal och intervjuva vad de tycker om ifrån bageriet.

 

kalender omslag 10100

Beställ kalender som gåva till affärspartners

Vill du ge dina affärspartners en liten gåva och ge dem ett bestående intryck? Vad sägs då om en professionellt designad kalender som en företagsgåva? Ange ditt företags alla viktiga datum i almanackan på förhand, såsom mässor, företagsevent eller öppna hus. På detta sätt kommer dina affärspartners alltid veta när du har ett stort kommande event. Få dina grafiska designers att utveckla attraktiva designer för varje månad samt för täckark eller förord och utnyttja de många olika finesserna och valmöjligheterna som finns tillgängliga.Våra kundservicemedarbetare är glada att få hjälpa dig vidare ,Så om du får ett plötsligt inspirationsinfall för dina kalendrar och har några frågor, så finns vi där för dig!

 

Personalgåva i företagsdesign

Du kan alltid påminna din personal om viktiga event eller utbildningskurser genom att skriva in fasta datum i en tryckt kalender som har ditt företags design. Om de enskilda sidorna har stylats snyggt, så är en foto- eller grafisk kalender en utmärkt gåva på julfesterna. Det finns förresten mängder av exempel på framgångsrika företagskalendrar. Och vem är inte bekant med den berömda Pirellikalendern eller andra liknande artiklar som ger upphov till allmänhetens intresse varje år? 

Rulla till toppen