Designtips på kalender

Februari är ofta en mörk månad med många typer av väder. Kan vara riktigt kallt med mycket snö. Att vara ute i snön och leka av sig kan vara ett sätt att utnyttja denna tid och att sedan gå in och äta nygräddad ostmacka med varm choklad kan göra dagen.

Här kommer lite idéer till Bagerier som vill ge ut en egen Kalender.

  • Ta bilder på olika miljöer. Bilder inifrån bageriet där mjölet ryker.
  • I varje månad brukar vi ha någon tradition som man kan berätta om. Hur traditionen kom till och en härlig bild på bakverket som gör att man inte glömmer, utan kommer tillbaks för att handla. Semlor, Prinsessbakelse, Vörtbröd som några exempel.
  • Sätt ut ett recept på varje månad där ert bröd passar in.
  • Visa upp personal och intervjuva vad de tycker om ifrån bageriet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen